(+45) 93 93 62 95

Om UpFrontNet.dk

UpFrontNet har i adskillige år forsynet kommuner, organisationer, uddannelsesinstitutioner og konsulenter med aktuel information om fonde og tilskud. Vi er projektmagerens og fundraiserens vigtigste arbejdsredskab, som løbende forsyner dig med den nyeste information om fundraising og projektudvikling. Nedenfor kan du læse om de ydelser, vi tilbyder:


 

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev, UpFrontNews, udsendes på email én gang ugentligt og holder derved løbende fundraisere, udviklere, projektmagere og andre, der arbejder professionelt med fundraising orienteret om, hvad der rører sig på tilskudsfronten - herunder aktuelle ansøgningsfrister, nye bevillinger og tilskudsordninger, kurser og arrangementer, partnersøgninger og meget andet. Nyhederne kan desuden læses på hjemmesiden sammen med oversigten over aktuelle ansøgningsfrister.


 

Tilskudsdatabase

UpFrontNets tilskudsdatabase indeholder mere end 800 tilskudsordninger fordelt på EU-programmer, danske offentlige ordninger, nordiske ordninger og de største private fonde. Tilskudsdatabasen opdateres løbende og er søgbar ved hjælp af søgeord eller fritekstsøgning.


 

Spørg netværket

Arbejder du med et projekt - eller har du planer om det - og har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om fundraising og projektudvikling, kan du spørge vores medlemmer.


 

Viden om fundraising

Vores omfattende arkiv indeholder artikler, vejledninger, skabeloner og meget mere, som kan hjælpe dig, når du skal søge midler til dit projekt. Vores guide tager dig igennem hele projektarbejdet fra start til slut: Idéudvikling - Projektudvikling - Økonomi og ansøgning – Gennemførelse af projektet.


 

Partnersøgning

Som medlem er det muligt at indrykke en annonce, hvor du kan søge efter en partner til dit projekt. Annoncen vises på hjemmesiden og i nyhedsbrevet, som udsendes til samtlige medlemmer. En anden mulighed er at benytte sig af de mange partnersøgningsdatabaser, som drives af de forskellige tilskudsprogrammer.

 

 

Sidste nyt på UpFrontNet

 • BÆREDYGTIGE FORRETNINGSMODELLER SKAL SKABE VÆKST I GRØNLAND

  Nyhed - 05.03.2021

  INDUSTRIENS FOND, GRØNLANDS ERHVERV OG CSR GREENLAND LANCERER I DAG ET NYT PROJEKT UNDER OVERSKRIFTEN ”IPUK – MED KURS MOD BÆREDYGTIG FORRETNING”.

 • 250 computere på vej til udsatte børn og unge

  Nyhed - 05.03.2021

  Egmont Fonden har bevilget 1,08 mio. kr. til Foreningen for Støtte til Mødre og Børn. Det betyder, at 250 børn og unge fra økonomisk sårbare familier får mulighed for at købe en computer til skolebrug.

 • MIND – et nyt multifunktionelt museum med fokus på sindslidelser og mental trivsel

  Nyhed - 04.03.2021

  På årets første bestyrelsesmøde i februar 2021 har Augustinusfondens bestyrelse uddelt 30 mio. kr. Et af projekterne er MIND – et nyt multifunktionelt museum med fokus på sindslidelser og mental trivsel i Middelfart.

 • OPEN CALL: Bikubenfondens atelierprogram TO GO

  Ansøgningsfrist - 04.03.2021

  Bikubenfonden tilbyder i 2021 atelierprogram i en ny form. Her flytter programmet ud af fondens lokaler og ind i kunstnernes egne atelierer.

 • Pulje til indkøb af dansk samtidskunst til kunstmuseer

  Nyhed - 04.03.2021

  15. juni-Fonden gennemførte i 2020 en særlig indsats for billedkunstnere i lyset af COVID-19 pandemien, hvor Fonden oprettede en pulje til indkøb af dansk samtidskunst.

 • BYLIVSPULJE

  Tilskudsordning - 04.03.2021

  Ny pulje skal sikre fællesskab, aktivering af socialt udsatte, kunst, bevægelse og liv i gaderne i Sydhavnskvarteret, mens området udvikles.

 • 15 danske digitale ideer kan give bedre byer at leve i

  Nyhed - 04.03.2021

  De er nystartede, de er innovative og de har udtænkt digitale løsninger, som med den rette hjælp kan gøre vores byer bedre og mere bæredygtige leve i. Nu får de 15 danske startup-virksomheder et rygstød af Realdania og Industriens Fond.

 • Stort boost til Landdistriktspuljen i 2021

  Nyhed - 03.03.2021

  I 2021 er der ekstra mange midler i Landdistriktspuljen. I alt er der 62 mio. kroner til udviklingsaktiviteter i landdistrikterne, hvilket er 38 mio. kroner mere end i 2020.