(+45) 86 15 41 11

Om UpFrontNet

UpFrontNet har i 12 år forsynet kommuner, organisationer, uddannelses-institutioner, konsulenter og virksomheder med aktuel information om puljer og tilskud.

UpFrontNet er projektmagerens og fundraiserens vigtigste arbejdsredskab. Vi forsyner dig løbende med ajourført information om fundraising og projektudvikling. 


 

Nyhedsbrev

UpFrontNews udsendes på email én gang ugentligt  - nu i 12. årgang. Nyhedsbrevet holder udviklingsmedarbejdere, konsulenter, fundraisere og alle andre der arbejder professionelt med fundraising løbende orienteret om hvad der rører sig på tilskudsfronten: Aktuelle ansøgningsfrister, nye bevillinger, nye tilskudsordninger, kurser og arrangementer, partnersøgninger og meget andet. Nyhederne kan desuden læses på hjemmesiden sammen med oversigten over aktuelle ansøgningsfrister. 


 

Tilskudsdatabase

UpFrontNets tilskudsdatabasen indeholder mellem 450 og 500 tilskudsordninger fordelt på EU-programmer, danske offentlige ordninger, nordiske ordninger og de største private fonde. Tilskudsdatabasen opdateres løbende og er søgbar ved hjælp af søgeord eller fritekstsøgning. 


 

Spørg netværket

Arbejder du med et projekt - eller har du planer om det - og har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om fundraising og projektudvikling, så spørg dine kolleger i UpFrontNet.

Send spørgsmålet til redaktionen og vi sender det videre til alle UpFrontNets medlemmer. Svarene returnerer vi til dig og publicerer dem samtidig på her på siden. Svartiden er ofte kun få minutter.


 

Viden om fundraising

Her kan du finde håndbøger, vejledninger, checklister, skabeloner m.m. som dækker alle faser i projektarbejdet: Udvikling og planlægning - fundraising og ansøgning – gennemførelse af projektet – udbredelse og evaluering.


 

Partnersøgning

Alle kan gratis indrykke en partnersøgningsannonce. Annoncen vises i nyhedsbrevet som udsendes til samtlige medlemmer. Desuden vises annoncen her på hjemmesiden.

En anden mulighed er at benytte sig af de mange partnersøgningsdatabaser, som drives af de forskellige tilskudsprogrammer.

 

Prøv gratis i 14 dage

Få fuld adgang til UpFrontNet i 14 dage. Gratis og uforpligtende. Udfyld tilmeldingsformularen her.

Læs mere

UpFrontNet Forening: Sådan kan jeres kommune hjælpe foreningslivet med at skaffe tilskud

UpFrontNet har lanceret en helt ny tjeneste. UpFrontNet Forening er en tilskudsdatabase med tilhørende fundraisingguide udviklet specielt til foreningslivet. Abonnementet dækker alle foreninger i kommunen.

Læs mere

Hent folder om UpFrontNet

Hent folder om UpFrontNet her (pdf).

Læs mere

Folder om UpFrontNet Forening

Hent folder om UpFrontNet Forening her (pdf).

Læs mere

Nyhed! Få ubegrænset antal brugere

UpFrontNet tilbyder nu et ubegrænset antal brugere til kommuner, organisationer, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og alle andre der har behov for at mange medarbejdere har adgang til aktuel information om fundraising.

Læs mere

Tegn abonnement på UpFrontNet

Vi tilbyder tre forskellige abonnementstyper:

  1. Enkeltbrugerabonnement
  2. Flerbrugerabonnement for op til 5 personer
  3. Ubegrænset antal abonnenter

Alle abonnementstyper giver ubegrænset adgang til alt indhold og alle ydelser og tjenester i UpFrontNet.

Læs mere

Sidste nyt på UpFrontNet