(+45) 93 93 62 95

Om UpFrontNet.dk

UpFrontNet har i adskillige år forsynet kommuner, organisationer, uddannelsesinstitutioner og konsulenter med aktuel information om fonde og tilskud. Vi er projektmagerens og fundraiserens vigtigste arbejdsredskab, som løbende forsyner dig med den nyeste information om fundraising og projektudvikling. Nedenfor kan du læse om de ydelser, vi tilbyder:


 

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev, UpFrontNews, udsendes på email én gang ugentligt og holder derved løbende fundraisere, udviklere, projektmagere og andre, der arbejder professionelt med fundraising orienteret om, hvad der rører sig på tilskudsfronten - herunder aktuelle ansøgningsfrister, nye bevillinger og tilskudsordninger, kurser og arrangementer, partnersøgninger og meget andet. Nyhederne kan desuden læses på hjemmesiden sammen med oversigten over aktuelle ansøgningsfrister.


 

Tilskudsdatabase

UpFrontNets tilskudsdatabase indeholder mere end 800 tilskudsordninger fordelt på EU-programmer, danske offentlige ordninger, nordiske ordninger og de største private fonde. Tilskudsdatabasen opdateres løbende og er søgbar ved hjælp af søgeord eller fritekstsøgning.


 

Spørg netværket

Arbejder du med et projekt - eller har du planer om det - og har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om fundraising og projektudvikling, kan du spørge vores medlemmer.


 

Viden om fundraising

Vores omfattende arkiv indeholder artikler, vejledninger, skabeloner og meget mere, som kan hjælpe dig, når du skal søge midler til dit projekt. Vores guide tager dig igennem hele projektarbejdet fra start til slut: Idéudvikling - Projektudvikling - Økonomi og ansøgning – Gennemførelse af projektet.


 

Partnersøgning

Som medlem er det muligt at indrykke en annonce, hvor du kan søge efter en partner til dit projekt. Annoncen vises på hjemmesiden og i nyhedsbrevet, som udsendes til samtlige medlemmer. En anden mulighed er at benytte sig af de mange partnersøgningsdatabaser, som drives af de forskellige tilskudsprogrammer.

 

 

Sidste nyt på UpFrontNet