(+45) 93 93 62 95

Om UpFrontNet.dk

UpFrontNet har i adskillige år forsynet kommuner, organisationer, uddannelsesinstitutioner og konsulenter med aktuel information om fonde og tilskud. Vi er projektmagerens og fundraiserens vigtigste arbejdsredskab, som løbende forsyner dig med den nyeste information om fundraising og projektudvikling. Nedenfor kan du læse om de ydelser, vi tilbyder:


 

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev, UpFrontNews, udsendes på email én gang ugentligt og holder derved løbende fundraisere, udviklere, projektmagere og andre, der arbejder professionelt med fundraising orienteret om, hvad der rører sig på tilskudsfronten - herunder aktuelle ansøgningsfrister, nye bevillinger og tilskudsordninger, kurser og arrangementer, partnersøgninger og meget andet. Nyhederne kan desuden læses på hjemmesiden sammen med oversigten over aktuelle ansøgningsfrister.


 

Tilskudsdatabase

UpFrontNets tilskudsdatabase indeholder mere end 800 tilskudsordninger fordelt på EU-programmer, danske offentlige ordninger, nordiske ordninger og de største private fonde. Tilskudsdatabasen opdateres løbende og er søgbar ved hjælp af søgeord eller fritekstsøgning.


 

Spørg netværket

Arbejder du med et projekt - eller har du planer om det - og har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om fundraising og projektudvikling, kan du spørge vores medlemmer.


 

Viden om fundraising

Vores omfattende arkiv indeholder artikler, vejledninger, skabeloner og meget mere, som kan hjælpe dig, når du skal søge midler til dit projekt. Vores guide tager dig igennem hele projektarbejdet fra start til slut: Idéudvikling - Projektudvikling - Økonomi og ansøgning – Gennemførelse af projektet.


 

Partnersøgning

Som medlem er det muligt at indrykke en annonce, hvor du kan søge efter en partner til dit projekt. Annoncen vises på hjemmesiden og i nyhedsbrevet, som udsendes til samtlige medlemmer. En anden mulighed er at benytte sig af de mange partnersøgningsdatabaser, som drives af de forskellige tilskudsprogrammer.

 

 

Sidste nyt på UpFrontNet

 • Volume Village et nyt kulturelt mødested i Aarhus med fokus på unge

  Nyhed - 20.09.2021

  I fremtiden kommer musikken til at strømme ud af Godsbanen i Aarhus, når Volume Village bliver en realitet. Det nye kulturelle mødested bliver en fleksible facilitet, der har fokus på de 18-35-årige, det musikalske vækstlag samt frivillige kræfter.

 • Villum Experiment: 51 forskere får 99 mio. til forskningseksperimenter

  Nyhed - 17.09.2021

  Sover svampe? Kan mikrobølger bruges til at fremstille billige grønne brændsler? Hvordan kommunikerer man sikkerheden i valgteknologier?

 • Naturens Uge fik 248.000 danskere ud i naturen

  Nyhed - 17.09.2021

  400 natur- og friluftsarrangementer blev afholdt i denne weekend, og cirka en kvart million danskere kom ud i naturen i uge 36. Alt fra skoler, dagtilbud og foreninger til private havde hele ugen planlagt eventyr for alle.

 • Friluftsliv, trivsel og meningsfulde fællesskaber

  Ansøgningsfrist - 15.09.2021

  Puljens formål er at udvikle og forankre civilsamfundsorganisationers brug af friluftsliv til at fremme udsatte borgeres trivsel gennem meningsfulde fællesskaber i naturen.

 • Horsens får eventsal i arkitektonisk verdensklasse

  Nyhed - 15.09.2021

  FÆNGSLET i Horsens slår nu dørene op til den spektakulære kultur-, event- og konferencesal Vestsalen. Transformationen af den ikoniske fængselsbygning understøtter FÆNGSLETs udvikling til internationalt trækplaster.

 • DRØMMESTIPENDIER – STIPENDIER TIL TALENTUDVIKLING

  Ansøgningsfrist - 15.09.2021

  Drømmestipendier understøtter unges talent og kunstneriske drømme. Den unge kan anvende et stipendie til skabende projekter og talentudvikling. Det er en samarbejdspartner, der koordinerer og søger stipendiet sammen med den/de unge.

 • Nu åbner Odsherred Teaters nye teatersal

  Nyhed - 15.09.2021

  Et moderne teaterhus og en spritny sal åbner lørdag 25. september kl. 15, når den officielle indvielse af Odsherred Teaters nye teatersal i Nykøbing Sj. finder sted.