(+45) 93 93 62 95

Abonnementstyper

Ønsker du at blive medlem, kan du udfylde formularen nederst på siden, og du vil få tilsendt dit password med det samme.

Du kan også oprette et gratis prøvemedlemsskab i 14 dage ved at udfylde formularen nederst på siden.

Allerede bruger? Er du allerede oprettet som bruger af UpFrontNet, kan du logge dig ind i toppen af siden under menupunktet ′Log ind′.


 

Abonnementstyper

Vi tilbyder tre forskellige abonnementstyper, som alle giver adgang til indhold, ydelser og tjenester på UpFrontNet.dk:

 1. Enkeltbruger-abonnement
 2. Flerbruger-abonnement (op til 5 personer)
 3. Kommune-abonnement (et ubegrænset antal brugere)

 


Enkeltbruger-abonnementet
gælder én bruger, og dermed fremsendes det ugentlige nyhedsbrev kun til èn emailadresse.
Pris:
 2.800 kr. pr. år og 2.000 kr. pr. halvår. Priserne er eksklusiv moms.

Flerbruger-abonnementet giver adgang for op til fem personer, og det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til maks fem forskellige emailadresser.
Pris: 9.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Kommune-abonnementet er for kommuner, foreninger og organisationer, institutioner, virksomheder samt alle andre, der ønsker adgang for et ubegrænset antal brugere inden for den pågældende organisation. Det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til alle oprettede emailadresser.
Pris: 30.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Ønsker du at oprette enten et flerbruger- eller kommune-abonnement, kan du kontakte os på tlf.: 93 93 62 95 eller sende en mail til Torben Märcher på tm@upfrontnet.dk

Er du en forening, kan du også købe et abonnement til vores hjemmeside Foreningstilskud.dksom er rettet specielt mod foreningslivet.


 

Tilmeld dig her:

 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
 
 

Sidste nyt på UpFrontNet

 • Volume Village et nyt kulturelt mødested i Aarhus med fokus på unge

  Nyhed - 20.09.2021

  I fremtiden kommer musikken til at strømme ud af Godsbanen i Aarhus, når Volume Village bliver en realitet. Det nye kulturelle mødested bliver en fleksible facilitet, der har fokus på de 18-35-årige, det musikalske vækstlag samt frivillige kræfter.

 • Villum Experiment: 51 forskere får 99 mio. til forskningseksperimenter

  Nyhed - 17.09.2021

  Sover svampe? Kan mikrobølger bruges til at fremstille billige grønne brændsler? Hvordan kommunikerer man sikkerheden i valgteknologier?

 • Naturens Uge fik 248.000 danskere ud i naturen

  Nyhed - 17.09.2021

  400 natur- og friluftsarrangementer blev afholdt i denne weekend, og cirka en kvart million danskere kom ud i naturen i uge 36. Alt fra skoler, dagtilbud og foreninger til private havde hele ugen planlagt eventyr for alle.

 • Friluftsliv, trivsel og meningsfulde fællesskaber

  Ansøgningsfrist - 15.09.2021

  Puljens formål er at udvikle og forankre civilsamfundsorganisationers brug af friluftsliv til at fremme udsatte borgeres trivsel gennem meningsfulde fællesskaber i naturen.

 • Horsens får eventsal i arkitektonisk verdensklasse

  Nyhed - 15.09.2021

  FÆNGSLET i Horsens slår nu dørene op til den spektakulære kultur-, event- og konferencesal Vestsalen. Transformationen af den ikoniske fængselsbygning understøtter FÆNGSLETs udvikling til internationalt trækplaster.

 • DRØMMESTIPENDIER – STIPENDIER TIL TALENTUDVIKLING

  Ansøgningsfrist - 15.09.2021

  Drømmestipendier understøtter unges talent og kunstneriske drømme. Den unge kan anvende et stipendie til skabende projekter og talentudvikling. Det er en samarbejdspartner, der koordinerer og søger stipendiet sammen med den/de unge.

 • Nu åbner Odsherred Teaters nye teatersal

  Nyhed - 15.09.2021

  Et moderne teaterhus og en spritny sal åbner lørdag 25. september kl. 15, når den officielle indvielse af Odsherred Teaters nye teatersal i Nykøbing Sj. finder sted.