(+45) 93 93 62 95

Abonnementstyper

Ønsker du at blive medlem, kan du udfylde formularen nederst på siden, og du vil få tilsendt dit password med det samme.

Du kan også oprette et gratis prøvemedlemsskab i 14 dage ved at udfylde formularen nederst på siden.

Allerede bruger? Er du allerede oprettet som bruger af UpFrontNet, kan du logge dig ind i toppen af siden under menupunktet ′Log ind′.


 

Abonnementstyper

Vi tilbyder tre forskellige abonnementstyper, som alle giver adgang til indhold, ydelser og tjenester på UpFrontNet.dk:

 1. Enkeltbruger-abonnement
 2. Flerbruger-abonnement (op til 5 personer)
 3. Kommune-abonnement (et ubegrænset antal brugere)

 


Enkeltbruger-abonnementet
gælder én bruger, og dermed fremsendes det ugentlige nyhedsbrev kun til èn emailadresse.
Pris:
 2.800 kr. pr. år og 2.000 kr. pr. halvår. Priserne er eksklusiv moms.

Flerbruger-abonnementet giver adgang for op til fem personer, og det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til maks fem forskellige emailadresser.
Pris: 9.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Kommune-abonnementet er for kommuner, foreninger og organisationer, institutioner, virksomheder samt alle andre, der ønsker adgang for et ubegrænset antal brugere inden for den pågældende organisation. Det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til alle oprettede emailadresser.
Pris: 30.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Ønsker du at oprette enten et flerbruger- eller kommune-abonnement, kan du kontakte os på tlf.: 93 93 62 95 eller sende en mail til Torben Märcher på tm@upfrontnet.dk

Er du en forening, kan du også købe et abonnement til vores hjemmeside Foreningstilskud.dksom er rettet specielt mod foreningslivet.


 

Tilmeld dig her:

 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
 
 

Sidste nyt på UpFrontNet

 • Ny tilskudsmulighed til frivilligt arbejde og solidaritetsprojekter

  Nyhed - 22.04.2021

  Det nye program for Det Europæiske Solidaritetskorps er lanceret. Med programmet følger i 2021 cirka 10 millioner danske kroner, som danske unge og organisationer nu kan ansøge om.

 • Massiv grøn innovationslyst

  Nyhed - 22.04.2021

  Innovationsfonden modtager grønne ansøgninger for 1,7 mia. kr.

 • Nyt besøgscenter ved isfjorden i Grønland gør klar til åbning

  Nyhed - 22.04.2021

  I den grønlandske by Ilulissat er et hold af håndværkere ved at lægge sidste hånd på det unikke byggeri, som skal blive det nye Kangiata Illorsua – Ilulissat Isfjordscenter. Centret skal formidle viden om is, kultur og klimaforandringer.

 • Blå Rum ved Fuglsang Sø

  Nyhed - 22.04.2021

  I Herning tager byggeriet fart ved Fuglsang Sø. Lokale og Anlægsfonden har været på projektbesøg får at se på hvordan byggeriet skrider frem.

 • MTHP Fond

  Tilskudsordning - 21.04.2021

  Forældreløse og vanskeligt stillede børn, sygdomsbehandling og sygdomsbekæmpelse, forskning, naturbevaring, humanitære uddannelsesmæssige formål med fokus på hjælp-til-selvhjælp, kunstneriske og kulturelle formål.

 • OVER 26 MILLIARDER EURO TIL UDDANNELSES- OG KULTUROMRÅDET

  Nyhed - 21.04.2021

  EU’s nye Erasmus+program er netop blevet lanceret. Det gælder for perioden 2021-2027, og budgettet er med sine 26,2 mia. euro næsten fordoblet i sammenligning med det tidligere program.

 • Fondsstøtte til 28 fynske projekter

  Nyhed - 21.04.2021

  Energi Fyns to fonde har for 16. gang uddelt fondsmidler til en række fynske projekter, der medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år mere end 2,2 million kroner.

 • Nyt liv til festivalpuljen

  Nyhed - 19.04.2021

  Poul Due Jensens Fond puster nyt liv i Naturvidenskabsfestivalens uddelingspulje, som over de næste tre år skal skabe begejstring på skoler og ungdomsuddannelser i hele landet.