(+45) 93 93 62 95

Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Din accept

Du accepterer nedenstående retningslinjer, når du besøger www.upfrontnet.dk

Oversigt

1. Generelt

2. Cookies

2.1 Hvad er cookies

2.2 Hvad bruger vi cookies til

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies

2.4 Hvordan undgår du cookies

2.5 Cookies fra trafikmålinger

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger

3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til og hvor længe opbevarer vi dem

3.3 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger

3.4 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger

4. Kontakt

 

1. GENERELT

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler ejeren af upfrontnet.dk, UpFrontNet ApS, oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

UpFrontNet ApS indsamler oplysninger om dig på to måder:

- Ved brug af cookies

- Ved at du selv afgiver oplysninger

2. COOKIES

2.1. Hvad er cookies?

Første gang du logger ind på en af UpFrontNets hjemmesider, herunder www.upfrontnet.dk, ved hjælp af det fremsendte password modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på UpFrontNet hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies til at din computer kan huske dine log in oplysninger, således at du ikke skal taste dem ind hver gang, du besøger en af vores hjemmesider

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr indtil du sletter dem. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".

2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)

UpFrontNet ApS benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering. Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

Oplysningerne kan videregives til tredjeparter herunder UpFrontNets samarbejdspartnere i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmesider og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her

3. PERSONOPLYSNINGER

3.1 Hvad er personoplysninger?

UpFrontNet ApS beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber abonnement på upfrontnet.dk eller tilmelder dig som prøvemedlem. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, men kan også være oplysninger om interesser, erhverv m.m. I forbindelse med køb eller tilmelding til et abonnement er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivillig.

3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til og hvor længe opbevarer vi dem

Når du køber abonnement på en af UpFrontNet ApS' hjemmesider vi brug for dine personoplysninger. Enkeltbrugerabonnementer på upfrontnet.dk er et løbende abonnement og oplysningerne anvendes til fakturering ved fornyelse af abonnementet. Desuden vises dine kontaktoplysninger og øvrige oplysninger, du frivilligt har oplyst, på profilsiden og er således tilgængelige for alle medlemmer af Foreningstilskud.dk, herunder også prøvemedlemmer.

Vi gemmer dine oplysninger så længe abonnementet løber og højst tre år efter abonnementet er afmeldt.

De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Husk at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, Spørgsmål – Svar funktionen o.lign. ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.3. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos en anerkendt webhost.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.4. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. KONTAKT

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos UpFrontNet Aps, kan du gå ind på din profilside. Der er ikke registreret andre oplysninger om dig, end dem du kan se her. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til UpFrontNets ApS, tlf.: 93 93 62 95 eller info@upfrontnet.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Med venlig hilsen

UpFrontNet Aps
Tendrupvej 20C
8543 Hornslet

Telefon: (+45) 93 93 62 95

CVR.nr. 25 37 57 69

Sidst opdateret 01.10.2020

 

Prøv gratis i 14 dage

Få fuld adgang til UpFrontNet.dk i 14 dage. Gratis og uforpligtende. Udfyld tilmeldingsformularen her.

Læs mere

Hent folder om UpFrontNet.dk

Hent folder om UpFrontNet.dk her (pdf).

Læs mere

Få ubegrænset antal brugere!!

UpFrontNet.dk tilbyder nu et ubegrænset antal brugere til kommuner, organisationer, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og alle andre, der har behov for at mange medarbejdere har adgang til aktuel information om fundraising.

Læs mere

Tegn abonnement på UpFrontNet.dk

(+45) 93 93 62 95
 

NYHEDER

Læs nyheder om fonde og støttemuligheder
og se hvem der lige har fået tilskud.

TILSKUD

Find tilskudsmulighederne til dit projekt.
Søg blandt mere end 200 fonde og tilskud.

FRISTER

Kom ikke for sent til den næste ansøgningsfrist.
Se her hvornår.

SPØRG NETVÆRKET

Hundredvis af projektmagere, fundraisere og ildsjæle fra hele landet er med i UpFrontNet. Dem kan du spørge, hvis du har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om tilskud og projekter. Det er ganske nemt - prøv her.

Læs mere...

 

FORENINGSTILSKUD.DK

Flere og flere kommuner køber en abonnementsordning, der giver foreningerne fri adgang til Foreningstilskud.dk 

Foreningstilskud.dk er et fundraisingredskab, som er rettet specielt mod foreningslivet. Udover en tilskudsdatabase og en nyhedstjeneste indeholder Foreningstilskud.dk også en guide over fundraising for foreninger.

Læs mere om hvordan din kommune kan hjælpe foreningerne til at hjælpe sig selv.

KURSER OG FOREDRAG

Vores erfarne undervisere, Ole Holst og Lotte Jensen, tilbyder både længerevarende kompetenceudviklingsforløb, dagskurser og kortere foredrag eller fyraftensmøder.

Læs mere...

ABONNEMENT

Vælg mellem tre typer:

  1. Enkeltbrugerabonnement
  2. Flerbrugerabonnement
  3. Kommuneabonnement  

 

Et Kommuneabonnement på UpFrontNet giver adgang for alle medarbejdere i kommunen. Når kommunen har købt et abonnement, har alle ansatte i kommunen adgang til UpFrontNet.

Se også ForeningsTilskud.dk - vores hjemmeside specielt for foreninger.

Læs mere...

KONTAKT OS NU

Har du spørgsmål om UpFrontNet - om abonnement - ris eller ros - forslag til forbedring - tips om fonde og tilskudsordninger m.m., så er du altid velkommen til at ringe til os på 93 93 62 95 eller skrive på info@upfrontnet.dk

Læs mere...

© Copyright UpFrontNet ApS. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Sidste nyt på UpFrontNet