(+45) 93 93 62 95

Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Din accept

Du accepterer nedenstående retningslinjer, når du besøger www.upfrontnet.dk

Oversigt

1. Generelt

2. Cookies

2.1 Hvad er cookies

2.2 Hvad bruger vi cookies til

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies

2.4 Hvordan undgår du cookies

2.5 Cookies fra trafikmålinger

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger

3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til og hvor længe opbevarer vi dem

3.3 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger

3.4 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger

4. Kontakt

 

1. GENERELT

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler ejeren af upfrontnet.dk, UpFrontNet ApS, oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

UpFrontNet ApS indsamler oplysninger om dig på to måder:

- Ved brug af cookies

- Ved at du selv afgiver oplysninger

2. COOKIES

2.1. Hvad er cookies?

Første gang du logger ind på en af UpFrontNets hjemmesider, herunder www.upfrontnet.dk, ved hjælp af det fremsendte password modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på UpFrontNet hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies til at din computer kan huske dine log in oplysninger, således at du ikke skal taste dem ind hver gang, du besøger en af vores hjemmesider

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr indtil du sletter dem. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".

2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)

UpFrontNet ApS benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering. Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

Oplysningerne kan videregives til tredjeparter herunder UpFrontNets samarbejdspartnere i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmesider og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her

3. PERSONOPLYSNINGER

3.1 Hvad er personoplysninger?

UpFrontNet ApS beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber abonnement på upfrontnet.dk eller tilmelder dig som prøvemedlem. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, men kan også være oplysninger om interesser, erhverv m.m. I forbindelse med køb eller tilmelding til et abonnement er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivillig.

3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til og hvor længe opbevarer vi dem

Når du køber abonnement på en af UpFrontNet ApS' hjemmesider vi brug for dine personoplysninger. Enkeltbrugerabonnementer på upfrontnet.dk er et løbende abonnement og oplysningerne anvendes til fakturering ved fornyelse af abonnementet. Desuden vises dine kontaktoplysninger og øvrige oplysninger, du frivilligt har oplyst, på profilsiden og er således tilgængelige for alle medlemmer af Foreningstilskud.dk, herunder også prøvemedlemmer.

Vi gemmer dine oplysninger så længe abonnementet løber og højst tre år efter abonnementet er afmeldt.

De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Husk at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, Spørgsmål – Svar funktionen o.lign. ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.3. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos en anerkendt webhost.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.4. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. KONTAKT

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos UpFrontNet Aps, kan du gå ind på din profilside. Der er ikke registreret andre oplysninger om dig, end dem du kan se her. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til UpFrontNets ApS, tlf.: 93 93 62 95 eller info@upfrontnet.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Med venlig hilsen

UpFrontNet Aps
Tendrupvej 20C
8543 Hornslet

Telefon: (+45) 93 93 62 95

CVR.nr. 25 37 57 69

Sidst opdateret 01.10.2020

 

Sidste nyt på UpFrontNet

  • Ny tilskudsmulighed til frivilligt arbejde og solidaritetsprojekter

    Nyhed - 22.04.2021

    Det nye program for Det Europæiske Solidaritetskorps er lanceret. Med programmet følger i 2021 cirka 10 millioner danske kroner, som danske unge og organisationer nu kan ansøge om.

  • Massiv grøn innovationslyst

    Nyhed - 22.04.2021

    Innovationsfonden modtager grønne ansøgninger for 1,7 mia. kr.

  • Nyt besøgscenter ved isfjorden i Grønland gør klar til åbning

    Nyhed - 22.04.2021

    I den grønlandske by Ilulissat er et hold af håndværkere ved at lægge sidste hånd på det unikke byggeri, som skal blive det nye Kangiata Illorsua – Ilulissat Isfjordscenter. Centret skal formidle viden om is, kultur og klimaforandringer.

  • Blå Rum ved Fuglsang Sø

    Nyhed - 22.04.2021

    I Herning tager byggeriet fart ved Fuglsang Sø. Lokale og Anlægsfonden har været på projektbesøg får at se på hvordan byggeriet skrider frem.

  • MTHP Fond

    Tilskudsordning - 21.04.2021

    Forældreløse og vanskeligt stillede børn, sygdomsbehandling og sygdomsbekæmpelse, forskning, naturbevaring, humanitære uddannelsesmæssige formål med fokus på hjælp-til-selvhjælp, kunstneriske og kulturelle formål.

  • OVER 26 MILLIARDER EURO TIL UDDANNELSES- OG KULTUROMRÅDET

    Nyhed - 21.04.2021

    EU’s nye Erasmus+program er netop blevet lanceret. Det gælder for perioden 2021-2027, og budgettet er med sine 26,2 mia. euro næsten fordoblet i sammenligning med det tidligere program.

  • Fondsstøtte til 28 fynske projekter

    Nyhed - 21.04.2021

    Energi Fyns to fonde har for 16. gang uddelt fondsmidler til en række fynske projekter, der medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år mere end 2,2 million kroner.

  • Nyt liv til festivalpuljen

    Nyhed - 19.04.2021

    Poul Due Jensens Fond puster nyt liv i Naturvidenskabsfestivalens uddelingspulje, som over de næste tre år skal skabe begejstring på skoler og ungdomsuddannelser i hele landet.