(+45) 93 93 62 95

Om os

UpFrontNet Aps blev stiftet i 2001 og er et internetværk, der stiller de ressourcer og redskaber til rådighed, du har brug for som fundraiser. Vi har i adskillige år forsynet kommuner, organisationer, uddannelsesinstitutioner og konsulenter med information om puljer og tilskud, og vi har derfor en stor kapital af praktisk erfaring og faglig indsigt inden for fundraising.

UpFrontNet er altså projektmagerens og fundraiserens vigtigste arbejdsredskab. Vi kender fundraiserens behov for aktuel information og vil løbende forsyne dig med opdateret information om fundraising og projektudvikling.

Vi har ligeledes et omfattende arkiv tilknyttet med diverse værktøjer, der kan hjælpe dig, når du skal søge om støtte. Hvis du har brug for hjælp til en ansøgning, kan dette også tilkøbes af os. Vi udsender ugentligt vores nyhedsbrev UpFrontNews. Desuden har vi en tilskudsdatabase, som indeholder mere end 800 tilskudsordninger, et unikt netværk, man kan stille spørgsmål, en mulighed for partnersøgning og meget mere.

Derudover har vi hjemmesiden Foreningstilskud.dk, som er et fundraisingredskab rettet specielt mod foreningslivet. Her finder du ligeledes en tilskudsdatabase, ansøgningsfrister, en nyhedstjeneste og meget mere.

Folkene bag

Lotte Jensen er founding partner i UpFrontNet Aps og er desuden indehaver af projektudviklings- og fundraising firmaet Up Front Europe. Lotte har arbejdet med fundraising i mere end 30 år og er dermed én af Danmarks mest erfarne inden for netop dette område.

Lotte er oprindelig læreruddannet og har tidligere været ansat som projektkonsulent i DGI Østjylland, Dansk Ungdoms Fællesråd samt Fritids- og Kulturforvaltningen, Aarhus Kommune. Udover at fundraise til en lang række større projekter er Lotte en skattet underviser i fundraising. Hun har således været ekstern lektor på Syddansk Universitet med et åbent fag i fundraising på humaniora. Derudover har hun i en lang årrække været tilknyttet som fast underviser i fundraising hos Dansk Magisterforening, Teknologisk Instituts efteruddannelse med flere, ligesom hun selv har udbudt sin egen fundraisinguddannelse siden 2008.

Lotte elsker at få ting til at lykkes, og det gør de som oftest, når hun er inde over med sin kyndige konsulentbistand.

Torben Märcher er tiltrådt som direktør i september 2020 og står for den daglige drift i UpFrontNet. Han har en baggrund som skolelærer og skoleleder, og arbejder desuden som frivillig inden for foreningslivet, hvor han blandt andet er bestyrelsesformand i DGI Østjylland og bestyrelsesmedlem i DGI-Huset, Aarhus. Interessen for fundraising opstod, da han i forbindelse med sit bestyrelsesarbejde i Lystrup IF - Fodbold selv skulle søge midler til en ny kunstgræsbane. Lige siden har denne interesse holdt ved, hvorfor han så muligheder i at drive UpFrontNet.