(+45) 93 93 62 95

Abonnementstyper

Ønsker du at blive medlem, kan du udfylde formularen nederst på siden, og du vil få tilsendt dit password med det samme.

Du kan også oprette et gratis prøvemedlemsskab i 14 dage ved at udfylde formularen nederst på siden.

Allerede bruger? Er du allerede oprettet som bruger af UpFrontNet, kan du logge dig ind i toppen af siden under menupunktet ′Log ind′.


 

Abonnementstyper

Vi tilbyder tre forskellige abonnementstyper, som alle giver adgang til indhold, ydelser og tjenester på UpFrontNet.dk:

 1. Enkeltbruger-abonnement
 2. Flerbruger-abonnement (op til 5 personer)
 3. Kommune-abonnement (et ubegrænset antal brugere)

 


Enkeltbruger-abonnementet
gælder én bruger, og dermed fremsendes det ugentlige nyhedsbrev kun til èn emailadresse.
Pris:
 2.800 kr. pr. år og 2.000 kr. pr. halvår. Priserne er eksklusiv moms.

Flerbruger-abonnementet giver adgang for op til fem personer, og det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til maks fem forskellige emailadresser.
Pris: 9.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Kommune-abonnementet er for kommuner, foreninger og organisationer, institutioner, virksomheder samt alle andre, der ønsker adgang for et ubegrænset antal brugere inden for den pågældende organisation. Det ugentlige nyhedsbrev fremsendes dermed til alle oprettede emailadresser.
Pris: 30.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Ønsker du at oprette enten et flerbruger- eller kommune-abonnement, kan du kontakte os på tlf.: 93 93 62 95 eller sende en mail til Torben Märcher på tm@upfrontnet.dk

Er du en forening, kan du også købe et abonnement til vores hjemmeside Foreningstilskud.dksom er rettet specielt mod foreningslivet.


 

Tilmeld dig her:

 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
 
 

Sidste nyt på UpFrontNet

 • Sjællandsk mose genopstår til gavn for natur og klima

  Nyhed - 17.06.2021

  Både den trængte natur, klima, vandmiljø og fortidsminder får det bedre, når Den Danske Naturfond sammen med Holbæk Kommune genopretter 100 ha natur i Store Åmose på Sjælland.

 • Årets Tema

  Nyhed - 16.06.2021

  LB Fonden og LB Foreningens Fond uddeler i 2021 penge til projekter på undervisningsområdet, der har fokus på verdensmål 12 ´Ansvarligt forbrug og produktion´, der skal sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer.

 • VÆR MED I DANMARKS MENTALE SUNDHEDSDAG 2021

  Ansøgningsfrist - 16.06.2021

  Danmarks Mentale Sundhedsdag 2021
  Søg 10.000 kr. til at styrke den mentale sundhed på din arbejdsplads.

 • Om Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP)

  Nyhed - 16.06.2021

  Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) yder støtte til projekter inden for fødevarebranchen, som sigter mod at skabe nye og forbedrede teknologier og anvende teknologierne i produkter, processer og/eller tjenesteydelser.

 • Furniture Station i Vestjylland nytænker forsamlingshus og museum

  Nyhed - 16.06.2021

  Ildsjæle i Tarm vil omdanne en nedlagt stationsbygning til hele byens hus. Foreningen Realdania støtter nu projektet, der med udgangspunkt i FDB’s møbelproduktion vil skabe et kombineret mødested og lokalmuseum.

 • Hvordan opfange og udnytte kroppens energi?

  Nyhed - 16.06.2021

  Hvordan udvikler vi materialer, der kan opfange og omdanne kroppens egen energi, signaler og impulser? Og hvordan omsættes dette til små sundhedsfremmende apparater, der kan monteres på eller i kroppen?

 • Egmont Fonden giver millioner til at hjælpe børn og unge i udsatte positioner

  Nyhed - 11.06.2021

  Egmont Fonden har bevilget 6,3 mio. kr. til fire organisationer. Det betyder, at op mod 4.500 udsatte børn og unge får mulighed for at deltage i aktiviteter, der skal give dem positive sociale oplevelser og læringsmæssig støtte efter pandemien.